Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гусятниця (утятниця) – місткий посуд з товстим дном та стінками. Це кухонне начиння призначене, в першу чергу, для запікання птиці цілком або приготування м'ясних страв. Завдяки особливій конструкції, їжа під час смаження та варіння прогрівається рівномірно. Саме тому улюблені делікатеси виходять неймовірно смачними та соковитими. просто пальчики оближеш!
Для чого використовують гусятниці
Цей багатофункціональний посуд створений, щоб максимально полегшити процес приготування ваших улюблених страв:
- За рахунок потовщеного дна та бічних стінок їжа не пригорає: індичка, гусак, кролик або качка виходять м'якими та ароматними.
- У модифікованій каструлі їжа нудиться, немов у глинобітній печі, завдяки чому виходить настільки апетитною.
- У гусятниці (каченяті) можна приготувати не тільки м'ясні страви, але також смачні рибні або овочеві страви. Після придбання цієї універсальної жаровні ви зможете подавати на стіл як бездоганну запечену качку, так і ситне м'ясне рагу або неймовірний узбецький плов.
- Ємність можна використовувати як для запікання в духовці, так і для приготування на індукційній, склокерамічній, газовій та електричній плиті.
- У спеціальному посуді їжа дуже довго остигає: з'являється можливість не відриватися від веселого застілля, щоб підігріти їжу для гостей.
Чим відрізняються гусятниці та утятниці
Гусятниця та утятниця – це один і той же посуд, який відрізняється виключно розміром. Обсяг стандартної гусятниці вдвічі більше, ніж каченята. Ну, і, звичайно ж, одну створили для приготування великих гусей, а другу – ndash; для запікання стандартної качки.
Матеріалом для виготовлення кухонного начиння служить литий алюміній, чавун, жаростійке скло або кераміка. Форма посуду може бути прямокутною або овальною – довгастої, за формою птиці. Зверніть увагу: у прямокутній жаровні зазвичай міститься більше гарніру. Об'єм ємності варіюється від 3 до 9 літрів.
Моделі з мармуровим антипригарним покриттям практичні у використанні та довго виглядають як новенькі. Скляна кришка із дозатором дозволяє контролювати процес приготування страв. Гусятниця зі сковородою-гриль може використовуватися як сковорода та гриль одночасно.
У гусятниці м'ясо вийде чудово соковитим і ніжним, риба – м'якою та апетитною, а тушковане рагу танутиме в роті!