Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0

Сотейники

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Сотейники– це посуд 2 в 1, який одночасно виконує функції сковороди та каструлі. Свою назву корисне кухонне начиння отримало від найменування французької страви соте. Особлива кулінарна техніка його приготування передбачає швидку обсмажування м'яса, риби та овочів, а також їхню подальшу довгу томлення в соусі. І сковороди-сотейники для таких цілей підходять якнайкраще!

Як використовують сотейники

Їжа в сотейниках чудово гаситься у власному соку, не пригорає і не прилипає до дна. Цей вид посуду ідеально підходить для страв, де рідина повинна зберігатися до кінця готування:

  1. За рахунок товстих стінок і великого днища в сотейниках виходять чудові перші страви, ароматний плов, чудові соуси та смачні десерти.
  2. У високому посуді зручно пасерувати овочі та готувати рагу. Продукти можна не перевертати, а підкидати нагору. Така кулінарна хитрість дозволяє зберегти привабливий вигляд та максимум корисних властивостей.
  3. Це кухонне начиння неодмінно знадобиться, щоб згасити, підсушити або потім потім готовити їжу безпосередньо перед його подачею на стіл.
  4. Сотейники зі знімними ручками можна використовувати для приготування їжі в духовці.

Для приготування не потрібно багато олії. Тому їжа виходить здоровою та корисною. Чого варті пікантний соус для пасти болоньєзе та найніжніший бешамель у поєднанні з картопляним гратеном!

Які бувають сотейники

Класичні сотейники виготовляють із високоякісного алюмінію або з нержавіючої сталі. Сталеві моделі мають привабливий вигляд, зносостійкі, добре прогріваються і дозволяють приготувати будь-яку страву, зокрема екзотичну. Наявність антипригарного покриття значно полегшує готування. Алюмінієві вироби легкі, невибагливі у догляді, підходять як для смаження, так і для варіння продуктів.

Антипригарне покриття зазвичай наноситься в кілька шарів, воно може бути:

  • керамічним;
  • гранітним;
  • мармуровим;
  •  мінеральним;
  • тефлоновим;
  • титановим;
  • емальовим.

Сковороди-стільники можуть бути з високими або низькими стінками. Форма ємностей – конічна чи циліндрична. Об'єм варіюється від півлітра до 15 літрів. Кухонне начиння оснащують 1 або 2 ручками.

Якщо ви є прихильником кулінарних експериментів, без якісного сотейника вам точно не обійтися!

  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
Вгору