Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0

Сковороди для панкейків (оладок)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Сковорода для оладок та панкейків – жаровня з низькими бортиками, рівним товстим дном і довгою зручною ручкою. Важлива відмінна риса цього кухонного начиння – наявність одного або кількох поглиблень різних розмірів та форм. Завдяки чітко окресленим краям отворів, без особливих зусиль виходять бездоганні оладки: круглі, трикутні, у вигляді сердець, смайликів або кумедних звірят.

Як використовують сковороди для панкейків та оладок

Оладниці, в першу чергу, призначені для приготування золотистих, пишних і рівномірно підсмажених оладок! Зручніше і швидше просто не буває! Спеціальна сковорода дозволяє максимально спростити процес смаження, значно заощаджуючи час. Ручки із спеціальним просоченням не нагріваються під впливом високих температур.

За рахунок антипригарного покриття, можна готувати здорову їжу, в якій зберігаються вітаміни та мікроелементи. Жиру або олії знадобиться мінімальна кількість. Продукти збережуть свій смак та аромат.

Багатофункціональний посуд з виїмками підійде не тільки для оладок, а й для приготування інших порційних страв, таких як:

  • яєчня;
  • омлет;
  • панкейки;
  • пряники;
  • піца;
  • деруни;
  • сирники;
  • вафлі;
  • хлібці;
  • котлети;
  • зрази;
  • десерти.

Після смачного та гарного частування романтичні почуття запалять із новою силою. А діти будуть просто захоплені незвичайними стравами!

Які бувають сковороди для оладок або панкейків

Оладниці виготовляють із литого алюмінію, нержавіючої сталі або чавуну. Антипригарне покриття може бути титановим, керамічним, тефлоновим, гранітним та мармуровим на основі мінеральних компонентів. На ринку є моделі для електричних, газових, індукційних плит та для приготування на грилі.

Виробники випускають пательні різних розмірів. Зверніть увагу: для домашнього використання найкраще підійдуть сковороди діаметром 25-30 см.

Сковорідки для оладок відрізняються формою: можуть бути круглими або квадратними. Перші використовують на конфорках будь-якого розміру. На квадратних одночасно можна підсмажити більше оладок, але місця на плиті вони займуть більше. Жарівні бувають з різною кількістю осередків: 1, 3, 4, 7 та більше. Від кількості виїмок залежить, скільки оладок ви зможете приготувати за 1 раз.

Щодня радуйте сім'ю неймовірними сніданками!

  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
Вгору