Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0

Сковороди

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Сковорода – дрібний посуд круглої форми, призначений насамперед для смаження, гасіння та розігріву їжі. Це кухонне начиння – оптимальний варіант для щоденного приготування їжі у невеликих обсягах. На якісній пательні яєчня і омлет виходять особливо апетитними. Смажена картопля буде хрусткою та пікантною. А відбивні – неймовірно соковитими!

Як використовують сковороди

Яєчня, млинці, піца, вафлі, риба, котлети – це далеко не повний перелік найсмачніших страв, для приготування яких знадобиться сковорода. У ній навіть можна спекти запашний хліб! Для смаження різної їжі бажано мати пательні різних типів та розмірів. Наприклад, м'ясо та рибу краще готувати у різному посуді. А для смаження оладок та глазурі винайшли окремі ємності.

Сковорідки використовують на газових, електричних та індукційних плитах. У виробах з ручкою, що знімається, можна запікати жарке в духовці і навіть випікати торти. Для приготування делікатних продуктів знадобиться виріб з антипригарним покриттям. Щоб така жаровня прослужила якнайдовше, перемішувати їжу рекомендуємо дерев'яними, силіконовими або тефлоновими лопатками.

Які бувають сковороди

  1. Класична кругла сковорода з гладким дном – універсальний варіант на усі випадки життя.
  2. Сковорода-гриль має прямокутну форму та ребристу внутрішню поверхню. У ній можна смажити будь-які продукти, не використовуючи олію. На м'ясі та овочах утворюються смажеві смужки, наче на грилі.
  3. Двосторонні сковороди-гриль складаються з 2 частин, які щільно закриваються. Продукти усередині такої конструкції не потрібно перемішувати. Достатньо перевернути жаровню на інший бік. Ідеальний вибір для приготування стейків, ковбасок, риби та котлет.
  4. Вок – глибока сковорідка, що є напівсферою з маленьким дном. Підходить для приготування страв азіатської кухні, швидкої смаження та гасіння. За рахунок особливої конструкції, дно миттєво розігрівається, а стінки зберігають відносну прохолоду.
  5. Сковорода-сотейник – це одночасно жаровня та каструля. Завдяки товстим стінкам та днищу, в ній виходять чудові перші страви, плов соуси та десерти.
  6. У жаровнях із гранітним покриттям страви не пригоратимуть навіть із мінімальною кількістю олії.

Придбайте сковороди у нас – скорочуйте час стояння біля плити!

  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
Вгору