Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0

Сковороди ВОК

Сковорода ВОК – це глибока азіатська жаровня, яка відрізняється від звичайної округло-конічної формою, тонкими стінками та маленьким сферичним днищем. Її винайшли у Китаї понад 2 тисячі років тому. Конусоподібна сковорода миттєво розжарюється і блискавично віддає тепло. Тільки у ВОК можна швидко обсмажити продукти без ризику, що вони підгорять. Страви виходять соковитими, на поверхні утворюється красива золотиста скоринка.

Для чого використовують сковороди ВОК

За допомогою ВОК ви будете щодня готувати чудові страви, не відчуваючи прикрих проблем і зайвого стресу. Основне призначення азіатської сковорідки – швидка обсмажування при високій температурі м'яса, морепродуктів та овочів з додаванням горіхів та проростків. Але це не єдина сфера її застосування. Цей чудовий посуд родом з далекого Китаю неодмінно знадобиться у таких випадках:

  1. Як каструля для перших дієтичних страв: в ній можна варити корисні супи і бульйони.
  2. Як звичайна сковорода для смаження чого завгодно: від бездоганної глазурі до хрусткої курочки.
  3. Для приготування корисного китайського фастфуду, наприклад, гречаної, рисової або звичайної локшини.
  4. Як сотейник для тривалого гасіння.
  5. Як гусятниця (каченята).
  6. Замість казана.
  7. Замість фритюрниці.
  8. Як альтернатива пароварці.
  9. Як коптильня.

Оскільки їжа готується дуже швидко, у ній зберігається максимум корисних речовин. Смак також виходить чудовим. Це дуже зручна сковорідка, тому що завдяки високим похилим бортам продукти можна активно перемішувати.

Які бувають сковороди ВОК

Патальні цього типу виготовляються з нержавіючої сталі, чавуну або алюмінію. Розмір азіатських сковорідок може бути різноманітним. Оптимальний діаметр ВОК для домашнього застосування – від 25 до 30 см. Жаровня таких габаритів одночасно поєднує легкість, місткість та компактність.

Вироби з круглим днищем найбільше підходять для газових плит, а сковороди з плоским дном розроблені для електричних та керамічних. ВОК бувають з маленьким тримачем, однією довгою, двома звичайними або ручками, що знімаються.

Урізноманітнюйте свої будні – готуйте екзотичні WOK страви легко та швидко!

Немає товарів

Вгору