Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0

Каструлі

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Каструля – це глибокий посуд, призначений для приготування їжі на плиті або в духовці. Без неї не обійтися жодній господині, яка прагне, щоб у будинку завжди було ситно та смачно! Якщо каструлька якісна, то і їжа буде поживною, дієтичною та з досконалим смаком!

Для чого використовують каструлі

Кухонне начиння цього типу використовується, переважно, для варіння, пасерування, гасіння та короткочасного зберігання готової їжі. Каструлі підходять як для щоденного приготування їжі, так і для куховарства незвичайних святкових страв. Завдяки інноваційним технологіям виробництва зберігається все смакове багатство та пікантність використаних продуктів!

Каструля – головний предмет на кухні! У посуді з товстим дном легше уникнути пригорання. Високі стінки потрібні, щоби їжа рівномірно приготувалася. Завдяки силіконовим вставкам на ручках ви не обпалитеся. Кришки переважно оснащені паровідведенням.

Сучасна каструля – не лише функціональне придбання, а й невід'ємна частина інтер'єру. Стильне кухонне начиння із сучасним дизайном стане прикрасою будь-якої обідньої зони!

Які бувають каструлі

Класичні моделі каструль відрізняються за матеріалом та призначенням:

  1. У чавунному кухонному посуді страви виходять самобутніми та виразними. Вона підходить для варіння, гасіння та обсмажування.
  2. Емальовані каструлі призначені для приготування дивовижних перших страв і найсмачніших компотів.
  3. В алюмінієвому посуді можна приготувати розсипчасту кашу, ситну пасту або поживні вареники.
  4. Каструлі з нержавіючої сталі – найуніверсальніші. Вони підходять для різних страв.
  5. Ємності з гранітним покриттям віддадуть максимум аромату, зберігши соковитість продуктів. Гранітні крихти довго зберігають та рівномірно розподіляють тепло, що покращує смак приготовленої їжі.
  6. Скороварки не лише заощадять дорогоцінний час, а й здивують незрівнянним ароматом приготованих страв. У них можна згасити соус, рагу або приготувати пікантний соус.

Каструлі бувають різних розмірів: від 1 літра до 50. У маленьких ємностях зручно варити яйця, соуси та каші. Великі необхідні для їдалень та ресторанів. А для сім'ї із 2-4 осіб буде достатньо 3-5 літрів.

З якісним та зручним посудом ви готуватимете із задоволенням!

  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
Вгору